UNA TARDOR PLENA DE TROBADES

DE PAELLETES PER ALFARA DEL PATRIARCA EL 9 D’OCTUBRE

Arribà el 9 d’Octubre i un any més les “famílies Volem” no estàvem disposades a perdre’ns l’habitual celebració d’aquesta festivitat. I ho vam fer tan bé com sabem; participant de la jornada culinària a l’aire lliure que l’Ajuntament d’Alfara organitza als seus carrers. PAELLETA VALENCIANA de la bona. Sí, senyor! I Aquí en teniu bona mostra.
Festivitat de tardor, tot i que aquell dia amb la caloreta que passàrem, més bé recordava a l’estiu. Aperitiu per començar, aromatitzat amb la fumera de la llenya cremant, fins que la paella a taula vam tenir.
Però més caloreta encara passaren els experts “cuiners Volem” que sobre les brases del foc cuinaren amb il·lusió la fabulosa paella que grans i xiquets vam menjar i assaborir amb gran devoció. En acabar unes bones postres casolanes que entre totes les famílies vam compartir.

collage-2015-10-23

I DE LA PAELLA… A LA VOLTA A PEU SOLIDÀRIA D’ALFARA
La tardor és una estació plena de trobades i a la setmana següent cap a Alfara que vam tornar. En aquesta ocasió, per a rebaixar les calories acumulades de més, participant de la Volta a peu solidària d’Alfara, on a més de contribuir amb aliments de primera necessitat destinats a Cáritas, ens vam enfundar les nostres sabatilles d’esport per a córrer i compartir una vesprada festiva i solidària.

collage-2015-10-24
L’ambient al poble era impressionant. Tothom al carrer preparat per a córrer o animar. Els nostres xiquets i xiquetes van córrer amb molt d’entusiasme en les seues respectives categories i els pares i les mares vam gaudir moltíssim veient les seues caretes emocionades quan rebien la medalla.
Després va arribar el torn a les mamis i a algun papi i cap allà que ens vam llançar, atrevint-nos fins i tot portant amunt a algun nadó a pas ràpid o amb carrets, caminant, trotant, corrent i sobretot gaudint de la vesprada en família.
Com sempre… per a repetir!!

Judit, mamá de Joan i Jordi/ Carolina, mamá de Daniela y Vega

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s